FAQ

Hier vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen.

U kunt tot 7 dagen voor uw gelegenheid de opdracht nog laten aanpassen. Evt. wijzigen, producten vermeerderen en producten in mindering brengen kan tot 25% van de oorspronkelijke aanvraag.

Bij White Tiger Foods nemen we uw dieetwensen zeer serieus. Zonder afbreuk te doen aan de smaak en kwaliteit, houden wij rekening met uw voedselallergieën, intoleranties of levensstijlkeuzes. Onze klantenservice is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en samen met u een aangepast menu te creëren dat aan al uw wensen voldoet.

Onze producten zijn 100% Halal gecertificeerd. Wij begrijpen het belang van halal voedselvoorschriften voor veel van onze klanten. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers die gecertificeerde halal producten leveren, om ervoor te zorgen dat onze klanten met vertrouwen kunnen genieten van onze gerechten.

White Tiger Foods streeft erna om op afgesproken tijd te leveren. Echter kan er bij onvoorziene omstandigheden 60 minuten voor tot 60 na uw gewenste levertijd bezorgt worden. Houd hier rekening mee met uw bestelling.

Wij maken met u een afspraak om alle spullen weer op te halen. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te wachten. Wij proberen om de volgende dag langs te zijn geweest.
Afhankelijk van beschikbaarheid is het evt. in overleg mogelijk om ook op diezelfde dag op te halen.

Wil je meer weten?
Neem dan contact met ons op!

Contact