Over ons

White Tiger Foods is een catering & verhuur bedrijf opgericht door vader-zoon duo Chef P.N. Wat & Don Wat. Met jarenlange ervaring in de horeca, combineren zij innovatieve technieken met traditionele kookmethoden om gerechten te creëren die zowel verrassend als vertrouwd zijn. Een culinaire ervaring die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Bij White Tiger Foods staat de kwaliteit van de ingrediënten centraal. We werken nauw samen met lokale leveranciers en producenten om de meest verse en hoogwaardige producten te kunnen gebruiken. Daarnaast hebben we een sterke focus op duurzaamheid. We verminderen voedselverspilling door zorgvuldig onze inkoop te plannen. Ook maken we gebruik van composteerbare verpakkingen en bevorderen we recycling binnen ons bedrijf.

Bij White Tiger Foods geloven we dat eten niet alleen een fysieke behoefte is, maar ook een kunstvorm. Elk gerecht dat we serveren is een creatie op zich, met zorgvuldig gekozen ingrediënten, texturen en smaken die harmonieus samenkomen. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een uitbundig feest of een babyshower, wij zorgen ervoor dat elke culinaire ervaring een onvergetelijke belevenis wordt.

Heeft u specifieke wensen en/of vragen? 
Wij denken graag met u mee!

contact